Ontruimingen

Optie 1

Wij halen de spullen op die we kunnen gebruiken en u zorgt dat het klaar staat om mee te nemen. Huishoudelijke spullen verpakt in dozen of kratten en meubels klaar om te vervoeren. Er zijn geen kosten verbonden aan deze optie. Eventueel nemen we nog een enkel meubelstuk mee om af te voeren.

Optie 2

Wij halen alle spullen uit het te ontruimen huis of appartement. We pakken alles in dozen, halen gordijnen weg, lampen van de muur en zorgen dat de meubels te vervoeren zijn. We nemen mee naar de winkel wat verkoopbaar is en de rest voeren we af. Bij deze optie hebt u de regie en helpt zelf mee met de ontruiming. Dit kan enkele dagen in beslag nemen. We doen dit tegen een scherpe prijs die vooraf afspreken.

Optie 3

Dezelfde als boven maar wij krijgen de regie én de sleutel. We halen het hele pand leeg en leveren het bezemschoon op. Eventueel halen we ook de vloerbedekking weg en doen kleine reparaties. Vooraf bespreken we op locatie wat er moet gebeuren en krijgt u een prijsopgave. Eventueel kan het ook op nacalculatie.

 

Voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Kringloop Giessenlanden op het telefoonnummer 0183 - 70 10 34 of via mail info@kringloop-giessenlanden.nl.

NB We doen dit alles met vrijwilligers die er niet voor betaald worden en de opbrengst gaat in de kas van de kringloop en dient de doelstelling van onze stichting.