Nationale Kringloopdag 2021

Kringlopen in de regio bieden gezamenlijk een aantrekkelijk programma op 2 oktober, de Nationale Kringloopdag, en er rijden gratis pendelbussen tussen de kringloopwinkels.

Op 2 oktober is het weer zover. We vieren de Nationale Kringloopdag. De kringlopen Lexmond, Vianen, Leerdam, Arkel, Ameide en Gorinchem bieden een leuk programma voor deze dag met aantrekkelijke aanbiedingen. Ook rijden er gratis pendelbusjes tussen 10 en 16 uur zodat je gratis van de ene naar de andere kringloop kan hoppen en heerlijk kan shoppen op deze feestelijke kringloopdag. Deze dienst wordt gratis door Taxi Haars uit Gorinchem verzorgd.

Zo wordt je bij alle kringlopen verwend met gratis lekkers, dus je kunt je lunchbox thuis laten. Hierbij kun je denken aan erwtensoep en pannenkoeken uit Vianen; bij de Kringloop Zederik mag je ´gered´ fruit uit de regio proeven; in Ameide wordt je verwend met peperkoek en janhagel en in Arkel een heerlijke Hollandse zak patat; en als toetje popcorn en suikerspinnen in Gorinchem.

Leuke kortingsacties horen er natuurlijk bij. In Gorinchem mag je een bananendoos met van alles vullen voor slechts 10 euro. In Leerdam krijg je een gratis sjaal bij je aankopen. In Arkel, Vianen en Ameide zijn er diverse kortingsacties door middel van het draaien aan een rad of dobbelen. In Vianen krijg je een leuke verrassing bij je aankopen en krijgt iedere 25ste klant een cadeaubon van 10 euro en ieder 100ste klant een cadeaubon van 20 euro. Ook is er grabbelen voor de kleintjes. In Gorinchem is er buiten een tweedehands fietsenmarkt en alle stoelen worden verkocht voor slechts 5 euro per stuk. In Arkel zal de kunstenares Marieke Goosens gratis portretten komen tekenen.

Onze teams zijn er voor jou en we doen ons uiterste best om er een leuke dag van te maken. Iedereen is welkom en we hopen je te mogen begroeten op 2 oktober.