Ontruimingen

Optie 1

Wij ontruimen het object tegen betaling. In deze situatie nemen wij alle bruikbare en niet bruikbare artikelen en goederen mee. Wij leveren het object bezemschoon aan u op. Dit betekent dat wij alles uit het object verwijderen dus ook bijvoorbeeld gordijnrails en vloerbedekking. Ook worden eventuele boorgaten in de muur opgevuld. 

Optie 2

Wij ontruimen het object kosteloos en nemen alle artikelen en goederen mee. Dit is alleen mogelijk als de voor de Kringloopwinkel bruikbare artikelen en goederen een dusdanige waarde vertegenwoordigen dat de kosten van het opruimen van de niet bruikbare artikelen kostendekkend is.
U zorgt zelf voor het bezemschoon opleveren van het object.

Optie 3

Wij ontruimen het object kosteloos en nemen alleen de voor onze kringloopwinkel interessante artikelen en goederen mee. U zorgt zelf voor opruiming van de niet meer bruikbare artikelen en goederen en het vervolgens bezemschoon opleveren van het object.

Mochten wij artikelen of goederen bij de ontruiming tegenkomen waarbij wij inschatten dat sprake is van vertrouwelijke of persoonlijke aard dan nemen wij contact met u op om af te spreken hoe verder te handelen.

Bij alle bovengenoemde mogelijkheden maken wij altijd een offerte op. Na ondertekening van de offerte door u wordt met u een afspraak gemaakt om het object te ontruimen. De kosten van ontruiming van een object dienen contant te worden voldaan aan de Kringloop Giessenlanden. U ontvangt altijd een factuur, inclusief BTW, waarin precies omschreven staat wat wij hebben gedaan om het object te ontruimen.

Voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Kringloop Giessenlanden op het telefoonnummer 0183 - 70 10 34 of via mail info@kringloop-giessenlanden.nl.